Pelaan simsiä...
 
We have 7 guests online
Designed by:
The Sims 3 & Lisäosat
 
 
Peruspeli
The Sims 3
Kaikki lisäosat vaativat toimiakseen peruspelin.

sims3kansi
 
 
 The Sims 3 on uusi luku The Sims sarjaan (edelliset osat The Sims ja The Sims 2). Vuoden 2009 kesäkuussa ilmestyneen pelisarjan kolmannen osan suurinpia uudistuksia ovat täysin vapaa, yhtenäinen naapurusto, ja entistä yksilöllisnpi hahmojen luontimahdollisuus. Siinä missä The Sims 2 pelissä pelin hahmot, simit, olivat joko vain ja ainoastaan kotonaan, tai käymässä yhteisötonteilla, voivat The Sims 3 pelin hahmot tutkia ympäristöään vapaasti. Naapurustossa voi kävellä minne vain mieli tekee, ja teitä pitkin taivalta voi taittaa myös polkupyörällä ja autolla. Teillä ja poluilla tallustavat simit ovat yksilöllisempiä myös ulkokuoren alta, sillä hahmojen luonteen luominen on pistetty täysin uusiksi. Entisen pisteasteikon sijasta pelaaja voi valita similleen viisi eri luonteenpiirrettä, jotka luovat jokaisesta simistä yksilöllisen ja myös vaikuttavat simin jokapäiväisiin haaveisiin. Pelaaja voi myös nyt valita, mitkä haaveista ottaa toteutettavakseen.
Kun mieleinen hahmo, simi, on luotu, on aika kääntää katse kohti seikkailuja. Pelaajaa pääsee määräämään, miten simi aikansa kuluttaa- onko hän huoleton vapaaherra tai herratar, kiipivä uraohjus, koti-isä, sydäntensärkijä tai vaikkapa hyväntekijä.


Boostaa pelikokemustasi lisäosilla:

 
 LISÄOSAT
Kaikki lisäosat vaativat peruspelin toimiakseen. Kun olet asentanut lisäosan, jatkat pelaamista lisäosan levyllä. Lisäosat sisältävät uusia esineitä, vaatteita ja muuta kivaa sälää, mutta tämän lisäksi ne lisäävät myös kokonaan uusia ominaisuuksia peliin.

 
 The Sims 3 Maailmanmatkaaja
 
maailmanmatkaajakansi
 
  The Sims 3 pelin ensimmäinen lisäosa, The Sims 3 Maailmanmatkaaja, päästää simisi seikkailemaan salaperäisiin hautoihin Egyptissä, vanhoihin katakombeihin Ranskassa sekä hämäriin luoliin Kiinassa. Uskallatko kohtaamaan hirmuisen muumion, vai pitäydytkö nauttimaan uusista, eksoottisista matkakohteista? Tukku uusia esineitä mahdollistaa aidontuntuisen ympäristön luomisen, ja mukana on myös tuhti paketti paikallista kulttuuria.

  
The Sims 3 Unelmaduuni

unelmaduuni

Unelmaduunin myötä pääsee pelaaja vihdoin ja viimein säheltämään simiensä kanssa myös heidän urallaan! Lisäosassa tulee useita eri uria, joista valita, kuten arkkitehti, tatuoija...
 
 
The Sims 3 Iltahuvit
 
 
 Iltahuvit
 
 
  Baana kutsuu bailaaja! Biletä siisteimmisklubeissa, hanki supercooli kaupunkiasunto ja hommaa itsesi vippilistalle! Voit kasvattaa julkkistatustasi ja napata himoittuja erikoispalkintoja. Mukana tulee myös ihka uusi naapurusto!


The Sims 3 Täyttä elämää
Tayttaelamaa
Ota elämästäsi kaikki irti! Simisi voivat elää täysillä vauvasta vaariin! Luvassa tukuttain uusia toimintoja joka ikään ja runsaasti esineistöä. Miltä kuulostaisi lapsuuden unelmaleikit puumajassa, tai teinien keppostelu naapurustossa?


The Sims 3 Lemmikit
 The Sims 3 Lemmikit
Oletko valmis eläimelliseen menoon? Upeat, yksilölliset lemmikit ovat nyt ulottuvillasi. voit hankkia kissan, koiran, hevosen, käärmeitä, lintuja, jyrsijöitä... ja nyt myös ensi kertaa pelata niillä!The Sims 3 Superstara

Superstara
Valloita viihdemaailma kohoamlla miljoonien palvomaksi tähdeksi! Parrasvalot kutsuvat taitavi ja karismaattisia esiintyjiä. Treenaa simisi huippukuntoon ja valloita tähtitaivas. Ensimmäistä ekrtaa mukana myös mahdollisuus lähettää oma simi esiintymään kavereiden Simssiin- tai vastaanottaa kaveri vierailulle omaasi!

Superstarasta tulee saataville myös upea Kate Perry aiheinen erikoispakkaus, joka sisältää popparin innoittamia esineitä, vaatteita ja kokonana uuden esiintymispaikan.
KatePerry


 The Sims 3 Supernatural


Valmiina tuntemattomaan? Enää ei tarvitse tyytyä ohjastamaan vain tylsiä ihmishahmoja, Supernaturalissa voit luoda niiden lisäksi zombeja, keijuja, vampyyrejä, aaveita, ihmissusia... ja kaikenlisäksi pelata niillä! Jokaisella köh, luomuksella, on omat kommervenkkinsä. Minä SINÄ valitset?


 The Sims 3 Vuodenajat
Nauti kaikista neljäst vuodenajasta! Koe talven lumituiskut, kevään vihreys, kesän helteiset päivät ja sykysyn väriloisto. Jokaiselle vuodenajalle luvassa monenmoista puuhaa, kuten lumilautailua ja uintia.


The Sims 3 Yliopisto
Simit pääsevät kokemaan opiskelijaelämän ilot ja surut, nauttimaan villistä menosta ja pakertamaan ahkerasti.
 
 
 
The Sims 3 Paratiisisaari
Nauti asuntolaivojen tuomasta vapaudesta ja seilaa minne haluat avoimessa naapurustossa. Kehity sukeltamisessa ja etsi piilotettuja aarteita. Tutustu merenneitoihin, mutta varo haita!


The Sims 3 Tulevaisuuteen
Astu aikakoneeseen ja matkaa huimaan tulevaisuuteen! Voit vaikuttaa siihen, millainen tulevaisuus tulee olemaan: tavanomainen, hirvittävä vai oikea unelma.
 
  
KAMASETIT
Kamaosat ovat lisäosia pienempiä kokonaisuuksia, jotka vaativat The Sims 3 peruspelin toimiakseen. Toisin kuin lisäosat, kamasetit eivät sisällä uusia toimintoja, vaan ne keskittyvät uusiin, teemoiteltuihin esineisiin ja vaatteisiin.

 
  
The Sims 3 Luksuslukaali

luksuslukaali

Ihka ensimmäinen kamasetti keskittyy ennenkaikkea luksukseen tuoden tukun uusia melleviä kamoja entistä upeampien huoneiden sisustamiseen. Pelkistettyä linjaa vai huipputeknologiaa? Sinä valitset!The Sims 3 Baana auki
baana
Koe vauhdin hurma ja bensiinin katku! Jokaisen autofanin toiveuni tuo simeillesi vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Pihaparatiisi
Saata naapurisi vihreiksi kateudesta viritellyllä viherpeukalollasi. Uudet upeat pihasomisteet aina puskista veistoksiin odottavat.


Keskustan kuhinaa
Urbanistin lempisetillä saat virtuaalikaupunkisi loistamaan kilpaa tähtien kanssa. Takaa kaupunkilaistesi viihtyvyys entistä upeammilla kaupunkikuvilla ja hupivermeillä.
 
 
 
Makkari ja kylppäri
Eikö peruspelin (taikka lisäreiden) huonekaluvalikoima tyydytä vaativaa makuasi? Tässä siinä tapauksessa juuri sinulle sopiva tuhti tuunaussetti.


 
Diesel
Farkuistaan tunnettu huippumerkki hyppää nyt myös simiesi saataville. Paketti sisältää denimiä jokaisen farkkusankarin toiveisiin aina vaatteista huonekaluihin.
 
 
 
70-, 80- ja 90-luku
Retroile oikein olan takaa ja vielä kolmenvuosikymmenen voimin! Päästä simisi kokemaan menneiden vuosikymmenien huuma ja hurmio.
 
 
Movie stuff
Draamaa rakastavan toiveuni on nyt täällä. Pynttää simisi mitä mielikuvituksellisimpiin koostymeihin ja viimeistele kokonaisuus ajanmukaisilla raameille. Hulvattomia asuja aina muinaisesta Egyptistä villin lännen saluunoihin.